Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust. Wij streven ernaar om onze e-mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Ook kunt u altijd gerust telefonisch contact met ons opnemen en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Email

info@ervegeurts.nl

Mobiel

06 208 647 64

Onze locatie

Geurdsweg 20, 7554 PH, Hengelo

Veel gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd mag ik aanmelden?

Wij leveren zorg aan deelnemers die de volwassen leeftijd hebben bereikt en vanuit de WMO of de WLZ voor activerende dagbesteding of werkbegeleiding Erve het Geurts bezoeken.

Is er ook vervoer naar jullie toe?

Ja, wij werken samen met Taxi Brookhuis die onze deelnemers vervoert van huis naar Erve het Geurts en weer terug. Bij een WMO-indicatie wordt het vervoer binnen de indicatie geregeld door de gemeente. Bij een WLZ-inidcatie wordt er binnen het PGB naast dagbesteding ook vervoer aangevraagd indien nodig.

Zijn er kosten aan verbonden?

Ja, aan zowel dagbesteding, werkbegeleiding als vervoer zijn kosten verbonden. Deze kosten worden de gemeente of het zorgkantoor op basis van een indicatie vergoed. Wel kan het zijn dat u een eigen bijdrage moet betalen aan de gemeente of het zorgkantoor. De hoogte daarvan is afhankelijk van uw situatie.

Kan ik een ander aanmelden?

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Erve het Geurts, 06-20864764, om te kijken of een deelnemer hier zou passen. Vertegenwoordigers van onze cliënten of casemanagers leggen vaak het eerste contact.

Mag iedereen zich aanmelden?

Iedereen die activerende dagbesteding of werkbegeleiding nodig heeft en voor wie Erve het Geurts een passende plek zou zijn mag zich aanmelden, als hij of zij daarvoor een indicatie heeft via de WMO of de WLZ.

Hoeveel dagen mag ik naar jullie toe?

Wij zijn vijf dagen per week open om deelnemers te ontvangen. Het aantal dagen dat deelnemers komen is afhankelijk van de indicatie die is afgegeven.

Waarom is bij een WLZ-indicatie een PGB nodig?

Op dit moment hebben wij geen contract met het zorgkantoor om Zorg in Natura (ZIN) te leveren. Daardoor kunnen we via een WLZ-indicatie alleen via een PGB zorg leveren.

Hebben jullie een wachtlijst?

Wij adviseren altijd om contact op te nemen wanneer plaatsing mogelijk is. Gezien de doelgroep zijn er soms onverwachte wisselingen, waardoor plaatsing ineens mogelijk kan zijn. Ook kan het zijn dat er bepaalde dagen erg vol zijn, maar is er op andere dagen wel mogelijkheid tot plaatsing.

Wilt u een kennismakingsgesprek?

Wilt u een kennismakingsgesprek, dan kunt u binnenlopen op de dagen die de dagbesteding open is. U kunt ook telefonisch een afspraak inplannen, zodat we rekening houden met uw komst. We horen graag wie u bent en wat u graag zou willen. We leiden u rond en u kunt ons en andere deelnemers vragen stellen over hun ervaringen.